THE SMART TRICK OF VERIFICARE SERIE SASIU THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of verificare serie sasiu That No One is Discussing

The smart Trick of verificare serie sasiu That No One is Discussing

Blog Article

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe internet site in format PDF. In as well as, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Decodorul Verificare VIN DACIA este un software package care decodează datele vitale codificate din materială. În prezent, acest decodor VIN poate oferi informații complexe despre mașina dvs. DACIA. Numărul VIN are un structure distinct recunoscut la nivel world-wide. Acest format a fost implementat de institutul ISO. Fiecare producător de mașini este obligat să-și marcheze toate vehiculele în acest format Exclusive.

Cu exceptia autoturismelor produse pentru piata interna din Japonia, existenta si unicitatea seriei de sasiu / caroserie este obligatorie in toate celelalte tari.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați website-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a site-ului nostru.

Se poate afla dacă bară a lovită, sau dacă aripa îndoită în urma unui incident small, dar se poate descoperi şi dacă vechiulul a fost implicat în accidente cu daune majore, cosmetizat şi apoi prezentat ca fiind nou de către samsarii din piață.

În următoarea etapă, puteți make a decision dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card on the net through MobilPay.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Ia codul și mergi cu el în secțiunea Exclusiveă numită VEZI ISTORIC Car. De aici poți descărca pe loc un raport complet al istoricului oricărei mașini puse la vânzare pe site. 

Cumpărătorii de mașini rulate au motive bune să fie suspicioși – dovezile concrete îi pot liniști.

Decodificarea seriei de șasiu gratuit Pe autoDNA puteți decodifica gratuit seria de șasiu și puteți verifica gama de informații disponibile pentru o anumită serie de șasiu. De asemenea, puteți verifica gratuit ce secțiuni din Raportul de istoric al vehiculelor conțin informații și fotografii. De asemenea, oferim informații gratuite despre disponibilitatea raportului, adică confirmarea informațiilor referitoare la țara de origine a unei anumite mașini. Raportul autoDNA de istoric al vehiculului Rapoartele de istoric ale vehiculelor constituie cea mai completă sursă de informații . Conține date despre peste 500 de milioane de mașini 2nd-hand din Europa și din întreaga lume. Fiecare raport poate conține o mulțime de informații valoroase despre o mașină second-hand și istoricul acesteia. Verificarea seriei de șasiu cu autoDNA vă oferă acces la informații adunate din multe aici surse de încredere .

Pasionat de noutățile din industria car, dar și de povestea fascinantă a automobilului, Gabriel nu își pierde niciodată curiozitatea. În articolele scrise de el găsești ponturi utile, descrieri amănunțite și analize comparative, pentru ca alegerea viitoarei tale mașini să fie una inspirată.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Va recomandam sa solicitati vanzatorului sa efectueze o verificare de autenticitate a autovehiculului la Registrul Automobile Roman, inainte de a semna contractul de vanzare – cumparare.

Ultimele caractere ale seriei de șasiu au rolul de a clarifica detalii specifice, legate de producția în sine a modelului tău. Acestea se grupează după cum urmează:

Report this page